Politieagent raakt lichtgewond na incident met scooter in Ulft

Geplaatst op 8 augustus 2021, om 15:16 uur

foto: Patrick ApenhorstULFT – De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding tussen een scooter en een politieagent in een brandgang aan de Dr. van Hengelstraat in Ulft. Een agent raakte hierbij lichtgewond.

De politie wilde de scooterrijder in de nacht van zaterdag 7 augustus op zondag 8 augustus omstreeks 00.45 uur controleren naar aanleiding van een eerder incident op een camping. De scooterbestuurder zou daar mogelijk bij betrokken zijn geweest. De agenten troffen de witte scooter, zonder kentekenplaten, in een brandgang achter woningen in de Dr. van Hengelstraat aan. De scooterbestuurder kreeg een stopteken, maar wilde echter niet meewerken aan de controle, en ging ervandoor. Hij reed hierbij tegen de agent aan, de agent raakte lichtgewond aan zijn been.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Aanleiding voor de controle van de scooterrijder was een vechtpartij eerder op de avond op een camping in Etten (omstreeks 23.45 uur).

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar getuigen, zij zijn met name geïnteresseerd in informatie over de bestuurder van de witte scooter. Daarnaast zijn beelden en informatie over de ruzie op de camping in Etten en het incident in de brandgang in Ulft welkom. Er kan met de politie contact worden opgenomen via 0900-8844.