Hond bijt bewoner bij woningoverval in Zevenaar - GelreNieuws.nl

Hond bijt bewoner bij woningoverval in Zevenaar

Geplaatst op 20 september 2021, om 11:26 uur

ZEVENAAR – De politie is op zoek naar getuigen van een woningoverval aan de Dr. Honigstraat. De overval vond plaats in de nacht van zondag op maandag rond 2.15 uur. Er zijn (nog) geen verdachten aangehouden.

Er werd rond 2.15 uur aangebeld bij een bewoner van een appartementencomplex. Toen hij de deur opende bleken er drie personen te staan die zijn woning binnen gingen. Het ging om twee vrouwen en een man. Er waren ook twee honden bij. Na een tijdje verlieten ze het appartement met een telefoon en een onbekend geldbedrag. De bewoner is gebeten door één van de honden en moest worden behandeld door ambulancepersoneel.

Getuigenoproep
De politie is een onderzoek gestart. Vandaag wordt er een buurtonderzoek gedaan. Daarnaast is de politie op zoek naar mensen die deze personen hebben gezien in de buurt van de Dr. Honigstraat. Het gaat om twee vrouwen en een man en twee honden. Ze spraken allemaal Nederlands.
Signalementen:

– De eerste vrouw is vermoedelijk begin 20, ze heeft een lichte huidskleur, lang donker haar, heeft een slank postuur en een tatoeage in de nek.  Ze droeg een spijkerbroek, paars petje, donkere jas en sportschoenen.

– De tweede vrouw is vermoedelijk ongeveer 30 jaar oud, ze heeft een lichte huidskleur, donker lang haar, een slank/tenger postuur en een tatoeage op haar bovenarm. Ze droeg een kort donker rokje, Panty, paars baseball petje, t shirt, hoge laarzen.

– De man is vermoedelijk rond de 40 jaar oud, hij heeft een lichte huidskleur, is bijna kaal met een klein beetje grijs haar en heeft veel tatoeages op zijn bovenarm. Hij droeg een versleten spijkerbroek, wit t shirt en sportschoenen.

Waarschijnlijk is één van de honden een rottweiler.

Was u rond 2.15 uur in de buurt van de Dr. Honigstraat en/of heeft u in de afgelopen dagen iets verdachts gezien? Neem contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven is mogelijk via 0800-7000 of via de website van Meld Misdaad Anoniem.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com