Opnieuw vliegt er een auto uit de bocht in Doornenburg

Geplaatst op 10 september 2021, om 19:09 uur

DOORNENBURG – Vrijdagmiddag is er voor de 4e keer dit jaar een auto uit de bocht gevlogen aan de Krakkedel in Doornenburg. De personenauto belandde hierdoor in een sloot.

Rond 16.45 uur reed de bestuurster vanuit Gendt richting Angeren over de Krakkedel in Doornenburg, toen het mis ging.
In de bocht is het voertuig vermoedelijk in een slip geraakt. De bestuurster heeft nog geprobeerd het voertuig te corrigeren, maar vlak na de bocht heeft het voertuig een stenen muurtje van een oprit geraakt. Vervolgens kwam de vrouw met haar voertuig enkele meters verderop gedraaid in een naastgelegen sloot tot stilstand. Het rechter voorwiel van de auto is hierbij afgebroken.

Getuigen van het ongeval hebben direct eerste hulp verleend aan het slachtoffer, welke klaagde over pijn aan haar nek.
Twee personen zijn het voertuig in gegaan om het slachtoffer te stabiliseren tot de hulpdiensten arriveerde. De bestuurster is gecontroleerd door ter plaatse gekomen ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Naast de twee ambulances kwamen er ook meerdere politiewagens en brandweerlieden met spoed ter plaatse. De brandweer heeft het voertuig gestabiliseerd aan het brandweervoertuig, waarna alle mensen veilig uit de auto konnen.  Een berger heeft het voertuig geborgen.

Vaker ongelukken
Gistermiddag raakte 100 meter verder op ook een voertuig van de weg. Omwonende zeggen dat dit het 4e ongeval voor hun deur is dit jaar. In augustus gebeurde het laatste ongeval op deze plaats.

Foto’s: Persbureau Heitink