Wéér een auto uit de bocht en in de sloot bij Doornenburg - GelreNieuws.nl

Wéér een auto uit de bocht en in de sloot bij Doornenburg

Geplaatst op 29 september 2021, om 16:35 uur

DOORNENBURG – Het gaat vaker mis aan de Krakkedel (N838) in Doornenburg, zo vloog woensdagmiddag weer een auto uit de inmiddels beruchte bocht.

Deze middag vloog de auto rond 14:20 uur uit de bocht, waarna de politie en ambulance ter plekke kwamen. De auto, komende uit de richting Gendt, vloog door nog onbekende oorzaak uit de bocht. Volgens getuigen zou deze bestuurder niet gewond zijn geraakt. Echter zijn ze wel bang voor ernstigere ongevallen, zo wordt aangegeven. “Dadelijk gebeurt er een dodelijk ongeval of de auto schiet het fietspad op met alle gevolgen van dien.”

Vaak raak
Het is vaak raak op deze weg, en dan met name in deze bocht die ook berucht is geworden vanwege de vele ongevallen. Zo ook op 9 en 10 september, toen raakten er twee auto’s in 24 uur tijd in die bocht van de weg. Inmiddels staat de teller op zeker 6 auto’s die dit jaar uit de bocht zijn gevlogen. Omwonenden zijn inmiddels wel wat gewend, maar zelfs twee auto’s binnen één dag was toen voor hen ook heel veel. De ongevallen blijven echter doorgaan.

Hoe het kan dat er wederom een auto op deze plek van de weg schiet, is niet bekend. Ook is het niet bekend of de gemeente Lingewaard actie onderneemt. Een berger heeft de auto afgesleept.

foto’s: Jeffrey Slendebroek / Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com