Bestuurder rijdt onder invloed tegen schuurtje: kindje raakt gewond - GelreNieuws.nl

Bestuurder rijdt onder invloed tegen schuurtje: kindje raakt gewond

Geplaatst op 18 oktober 2021, om 16:52 uur

WESTERVOORT – Op de Klapstraat in Westervoort is maandagmiddag een auto tegen een schuurtje gereden. De bestuurder reed vermoedelijk onder invloed en is meegenomen naar het politiebureau.

Het gebeurde rond 15:40 uur, waarna de politie, een ambulance en een ambulancemotor uitrukten. Hier bleek een auto tegen een schuurtje van een woning aangereden te zijn. Volgens getuigen zou de bestuurder in de auto zitten samen met een kind, een jongetje van naar schatting ongeveer 10 jaar oud, en reed de man met een ‘noodgang door de Klapstraat’. Hij is daarna van de weg geraakt en hard tegen het schuurtje geknald. De bestuurder zou, zo meldden verschillende getuigen, straalbezopen zijn geweest. Het kind wat bij hem in de auto zat is ter plekke behandeld door het ambulancepersoneel en hij is meegenomen naar het ziekenhuis.

De politie bevestigt dat de bestuurder is meegenomen voor onderzoek op het politiebureau vanwege het rijden onder invloed. Verder kon de politie nog geen details geven over de aanrijding. De politie doet onderzoek, waarvoor de verkeersongevallenanalyse van de politie ter plekke is. De weg is momenteel dicht.

foto’s: Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com