Ook zoekactie naar Karlijn in omgeving Otterlo levert niets op - GelreNieuws.nl

Ook zoekactie naar Karlijn in omgeving Otterlo levert niets op

Geplaatst op 27 oktober 2021, om 21:11 uur

OTTERLO / HARSKAMP – De zoekactie naar de vermiste Karlijn uit Heveadorp vond woensdagavond plaats in Otterlo en Harskamp. De politie was massaal aan het zoeken in het buitengebied rondom de N801. Ook de politiehelikopter hielp vanuit de lucht mee.

De politie kreeg eerder van de avond een tip dat Karlijn zich ophoudt in de bosjes langs de wegen of tuinen van woningen rondom Otterlo en Harskamp. Zij zijn daarom ook met een Burgernetbericht naar buiten gekomen met de vraag of men alert kan zijn.

De politiehelikopter zocht ook mee en vele agenten op staat. Door de vele whatsapp groepen uit de buurten zijn tientallen mensen op straat en in weiland gaan zoeken naar het meisje.

Eerdere zoekacties
Karlijn wordt sinds maandag al vermist. Diverse zoekacties van de hulpdiensten en het Veteranen Search Team in de omgeving van Oosterbeek/Heveadorp hebben tot op heden nog geen resultaat gehad. Onder andere een helikopter, honden en een drone zijn ingezet.

Dinsdagavond werd er vervolgens een foto vrijgegeven van het meisje, maar tot nog toe met niet het gewenste resultaat. Karlijn heeft een tenger postuur, bruin halflang krullend haar en draagt een zwarte Adidas-broek, Adidas-gympen en een witte of beige hoody.

foto’s: Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com