Opnieuw een auto in de sloot in Doornenburg

Geplaatst op 3 oktober 2021, om 14:22 uur

DOORNENBURG – Zondagochtend rond 11.50 is er opnieuw een auto in de sloot belandt aan de Krakkedel in Doornenburg.

Even voor 12:00 uur ging het mis in de beruchte bocht. Een auto kwam uit de richting van Gendt, en verloor de macht over het stuur. Hij ramde een duiker in de sloot, waarna hij over de kop vloog. De auto kwam ondersteboven tot stilstand. De inzittende, een man en vrouw, konden op eigen kracht uit het voertuig komen. Buurtbewoners hebben de slachtoffers direct geholpen, en de hulpdiensten gebeld. Zeker 3 ambulances en 2 politiewagens rukte uit naar het ongeval. Beide slachtoffers raakte gewond en zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Vaker ongevallen
Buurtbewoners geven aan echt bang te zijn, en dat het wachten is op volgende ongevallen. ‘’Het is wachten tot er een dode valt, we zijn het spuugzat. Er moet iets gebeuren’’ aldus een bewoner. Ook gaf een buurvrouw aan niet eens meer in de voortuin te durven werken. Dit omdat zij bang is dat het een keer goed misgaat.

De teller staat dit jaar inmiddels al op 7 auto’s die op dit stuk in de sloot langs de Krakkedel zijn beland. Eerder deze week ging het ook nog mis. Buurtbewoners spreken massaal hun zorgen uit aan de correspondent ter plaatse. De bergingsdienst is met 2 voertuigen ter plaatse gekomen om het voertuig te bergen. De auto zat volledig in elkaar. Het is een wonder dat de inzittende zelfstandig uit het voertuig konden komen.

Foto’s: Jeffrey Slendebroek / Persbureau Heitink