Man gereanimeerd na ernstig ongeval A73: Auto belandt op kop in sloot met water - GelreNieuws.nl

Man gereanimeerd na ernstig ongeval A73: Auto belandt op kop in sloot met water

Geplaatst op 8 december 2021, om 11:15 uur

BEUNINGEN – Op de A73 bij Beuningen is een auto woensdagochtend door nog onbekende oorzaak van de weg geraakt en op kop in een sloot met water terecht gekomen. In de auto zaten twee mensen, waarvan één inzittende is gereanimeerd.

ZIE OOK: Inzittende auto (21) omgekomen na ernstig ongeval A73

Het gebeurde rond 09:10 uur toen de auto vanuit Nijmegen over de A73 in de richting van Beuningen reed. De auto met twee inzittenden nam de afrit bij Beuningen en is toen van de weg geraakt. De auto is hierbij op het kop in het water belandt in een sloot voor een tuinmeubelbedrijf. De hulpdiensten hebben eerst gezorgd dat de slachtoffers uit de auto waren en direct daarna heeft de brandweer de auto met een kraan uit het water getakeld. Dit deden ze om te controleren of er nog meer mensen in of bij het voertuig aanwezig waren. Dit bleek al snel niet zo te zijn.

Slachtoffers
Bij het ongeval zijn twee mensen gewond geraakt. Één persoon, een man, is ter plekke door de hulpdiensten uit zijn voertuig gehaald en gereanimeerd. Hij is na de reanimatie met spoed en in zorgwekkende toestand naar het Radboud ziekenhuis is overgebracht. Een tweede inzittende is ook met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis, maar is niet in levensgevaar. Hij kon zelfstandig de auto verlaten.

De afrit is sinds het ongeval afgesloten. De politie verricht onderzoek en dit zal naar verwachting nog tot zeker 11:45 uur duren.

foto’s: Roland Heitink / Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com