Rijbewijzen ingevorderd en boetes bij snelheidscontroles in Arnhem - GelreNieuws.nl

Rijbewijzen ingevorderd en boetes bij snelheidscontroles in Arnhem

Geplaatst op 8 december 2021, om 12:56 uur

ARNHEM – De politie in Arnhem is laatste tijd flink bezig met snelheidscontroles op onder andere de Lange Wal, IJssellaan en de Jansbuitensingel. Bij twee bestuurders is het rijbewijs ingevorderd.

Afgelopen vrijdag en zaterdag werden er controles uitgevoerd op de Jansbuitensingel, zo meldt de wijkagent van Arnhem centrum op Instagram. “Nog steeds wordt er hard gereden, en dat bleek wel weer.” Zo vertelt de wijkagent. “Vrijdag werd er een rijbewijs ingevorderd toen er iemand met een snelheid van boven de 100 kilometer per uur langs scheurde en zaterdag reed men ook 30,40 en 50 kilometer per uur te hard. Samen met Team Verkeer blijven wij handhaven.”

Rijbewijs ingevorderd
Daarnaast werden zondag controles uitgevoerd op de Lange Wal en de IJssellaan in Arnhem. Op de Lange Wal werden twee bekeuringen uitgedeeld voor snelheidsovertredingen van 82 en 83 kilometer per uur. Op de IJssellaan werd iemand gemeten met 84 kilometer per uur en de hoogste uitschieten was 109 kilometer per uur. Bij die laatste werd het rijbewijs ingevorderd, zo schrijft de wijkagent van Presikhaaf op Instagram.

De aanleiding van al deze snelheidscontroles waren veel klachten over de snelheid van weggebruikers aldaar. De politie waarschuwt dat er komende tijd vaker controles zullen plaatsvinden.

foto: Politie

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com