Auto rijdt tegen container vrachtwagen aan: ‘Ik heb engeltjes op mijn schouders gehad’ - GelreNieuws.nl

Auto rijdt tegen container vrachtwagen aan: ‘Ik heb engeltjes op mijn schouders gehad’

Geplaatst op 20 januari 2022, om 17:07 uur

DUIVEN – De politie kreeg woensdag een aanrijding op de Impact in Duiven. Hier bleek een auto onder deels een container van een vrachtwagenoplegger terechtgekomen te zijn.

“Zelden was een straatnaam zo kloppend bij wat we aantroffen.” Zo vertelt de politie van Duiven op Facebook. Een personenauto was tegen een container aangereden waarbij de hoek van de container in de rechterkant van de auto terecht kwam. “Wonder boven wonder kon de bestuurder zelf uit het voertuig komen en mankeerde hij helemaal niks.” Aldus de politie.

Het slachtoffer heeft zelf ook op Facebook gereageerd: “Ik heb engeltjes op mijn beide schouders gehad en mankeer, behalve een beetje spierpijn, helemaal niets.”

foto’s via Facebook: Politie Duiven

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com