Automobilist rijdt bestelbus aan en vlucht direct weg - GelreNieuws.nl

Automobilist rijdt bestelbus aan en vlucht direct weg

Geplaatst op 28 januari 2022, om 00:32 uur

ARNHEM – Op de kruising Zonnebloemlaan met de Gelderse Rooslaan in Arnhem heeft donderdagavond een aanrijding plaatsgevonden. Één van de partijen is hierbij gevlucht.

Het gebeurde rond 23:00 uur, waarna de politie ter plekke kwamen. Er stond een busje met forse schade aan de linker voorzijde. Het busje werd aangereden door een andere auto die van links kwam. Volgens de bestuurder reed de andere auto aanzienlijk harder dan mocht. De bestuurder van de bestelbus had echter alleen maar een beetje last van zijn been vanwege de klap van de aanrijding, maar hij raakte verder niet gewond.

Gevlucht
De tegenpartij van de aanreden bestelbus zou volgens de bestuurder erg hard hebben gereden en was direct weggevlucht. De politie heeft met meerdere auto’s een zoekslag gemaakt in de omgeving, maar heeft de auto vooralsnog niet aangetroffen. Waarom de bestuurder vluchtte, is niet bekend. De auto moet schade hebben aan de rechter voorzijde. Mensen die de auto zien staan worden verzocht de politie te bellen via 0900-8844.

Agenten hebben het ongeval beveiligd, waarna de berger de bestelbus heeft afgesleept.

foto’s: Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com