Ongeregeldheden na winst van Vitesse in Conference League - GelreNieuws.nl

Ongeregeldheden na winst van Vitesse in Conference League

Geplaatst op 25 februari 2022, om 03:46 uur

ARNHEM – De spanningen en de ongeregeldheden bij het GelreDome in Arnhem liepen donderdagavond op na de winst van Vitesse op de club Rapid Wien. Voornamelijk supporters van Rapid Wien zorgden voor ongeregeldheden.

Na de winst van Vitesse werd de sfeer binnen in het stadion al grimmiger. Toen men buiten kwam, gooiden de supporters van Rapid Wien glas en flessen over de hekken heen richting de politie en supporters van Vitesse. Ook poogde zij door de hekken heen te breken, maar dit werd snel voorkomen door de politie met hun honden.

De politie heeft in ieder geval meerdere aanhoudingen verricht, hoe veel dit er zijn is nog niet bekend gemaakt. Toen de rust was wedergekeerd, werd iedereen in bussen afgevoerd richting de hotels of stations.

Binnenstad
Eerder op de avond was het ook al onrustig in de binnenstad van Arnhem. Ook toen werden er meerdere aanhoudingen verricht. De burgemeester gaf daarna ook een noodbevel af.  De binnenstad van Arnhem was na de wedstrijd voor zover bekend gemoedelijk verlopen.

Foto’s & video: Persbureau Heitink

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com