VIDEO: Grote uitslaande brand in boerderij: Pand verloren - GelreNieuws.nl

VIDEO: Grote uitslaande brand in boerderij: Pand verloren

Geplaatst op 16 februari 2022, om 07:23 uur

ERMELO – Aan de Kolbaanweg in Ermelo is dinsdagavond een uitslaande brand uitgebroken in een leegstaande boerderij. De brand is vermoedelijk aangestoken.

De brandweer heeft de brand met twee blusvoertuigen vanaf de buitenzijde bestreden. Voor de bluswatervoorziening waren twee watertankwagens aanwezig, Die waren gealarmeerd omdat op de locatie lastig aan water te komen was. Er werd ook een watertransportsysteem opgebouwd.

Aangestoken
De boerderij is volledig afgebrand. Een kraan kwam ter plaatse om de restanten van het pand uit elkaar te halen. De brandweer was nog geruime tijd bezig zijn met de nabluswerkzaamheden. Er zijn geen gewonden gevallen bij de brand.

De oorzaak van de brand is onbekend en zal moeilijk of niet meer te achterhalen zijn volgens de brandweer. De politie gaat uit van brandstichting. De aanwezige agenten vinden het heel bijzonder dat er binnen één dag op twee plekken in Ermelo brand uitbreekt terwijl deze locaties afgesloten waren van gas en licht. De vorige was namelijk een chalet die is afgebrand, dit was de nacht ervoor.

foto’s en video: Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com