Vrouw vlucht naar dak na ruzie, man aangehouden - GelreNieuws.nl

Vrouw vlucht naar dak na ruzie, man aangehouden

Geplaatst op 7 februari 2022, om 23:04 uur

NIJMEGEN – De politie heeft maandagavond een instap gedaan bij een snackbar aan de Otto C. Huismanstraat in Nijmegen. Dit naar aanleiding van de vrouw die kort daarvoor van het dak werd gehaald op de Symfoniestraat in Nijmegen.

De vrouw die op het dak van een woning zat werd door de brandweer met een hoogwerker naar beneden gehaald. Zij ging direct met de politie een politiebus in, waarna er een gesprek volgde met aanwezigen. De vrouw zou naar het dak zijn gevlucht na een ruzie met haar man. Kort hierop verzamelde zich meerdere agenten, waaronder twee hondengeleiders. Zij vielen binnen bij een snackbar om de hoek. Hier werd aan iedereen gevraagd naar buiten te gaan.

Twee mannen werden bij de instap bij de snackbar staandegehouden, één van hen werd de snackbar uitgetrokken en in de boeien geslagen. De ander moest door de politie naar de grond worden gewerkt omdat hij niet wilde meewerken. De man die flink tegenwerkte werd in een politiebus gezet, waarna deze met spoed richting het politiebureau vertrok. De andere man die staande werd gehouden is niet aangehouden en kon zijn weg vervolgen.

De vrouw die van het dak werd gehaald, en tijdelijk in de politiebus ondergebracht werd, is na enige tijd terug naar haar woning gebracht. Volgens omstanders zouden er wapens in het spel zijn geweest, dit is echter niet bevestigd. Wel laat de politie weten dat het incident te maken heeft met relatieproblemen. Er wordt verder onderzoek gedaan door de politie.

Zie ook: https://www.gelrenieuws.nl/2022/02/vrouw-van-het-dak-gehaald-in-nijmegen.html 

Foto’s: Persbureau Heitink 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com