Fietser (86) overleden na ernstig ongeval: vrachtwagen reed door - GelreNieuws.nl

Fietser (86) overleden na ernstig ongeval: vrachtwagen reed door

Geplaatst op 3 maart 2022, om 12:34 uur

SINDEREN – Afgelopen maandag raakte een fietser zwaargewond bij een ongeval met een vrachtwagen. De vrachtwagen is hierbij doorgereden. Een man van 86-jaar oud is later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden.

Die ochtend gebeurde het ongeluk aan het begin van de middag op de kruising van de Kapelweg met de Sinderenseweg. De fietser zou door de vrachtwagen van de weg zijn gedrukt en is ten val gekomen. De vrachtwagenchauffeur reed door na het ongeval, mogelijk heeft hij er niets van gemerkt.

Getraceerd
Het slachtoffer, een 86-jarige man uit de gemeente Oude IJsselstreek, werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. Daar is hij aan zijn verwondingen overleden, zo laat de politie donderdagochtend weten. De vrachtwagenchauffeur is inmiddels getraceerd en blijkt bij een bedrijf in Duitsland te werken. De chauffeur is ook afkomstig uit Duitsland.

Het bedrijf en de chauffeur werken volledig mee aan het onderzoek, waarvoor ook de chauffeur binnenkort naar Nederland komt voor verhoor. Zo laat de politie op Twitter weten.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com