Man aangereden bij verkeersruzie in Nijmegen - GelreNieuws.nl

Man aangereden bij verkeersruzie in Nijmegen

Geplaatst op 26 maart 2022, om 12:02 uur

NIJMEGEN – Op de Generaal James Gavinsingel in Nijmegen hebben hulpdiensten vrijdag laat in de avond een zwaargewonde automobilist aangetroffen. De politie kwam met zeker vijf voertuigen ter plaatse en agenten droegen zware kogelwerende vesten.

Omstreeks 22.50 uur kwam er een melding binnen van een schietpartij op de Lauwikstraat. Enkele minuten later een melding van een ongeluk Generaal James Gavinsingel. ‘We nemen dit soort meldingen uiteraard uiterst serieus en onze collega’s hanteren dan ook altijd hetzelfde protocol. Onze collega’s schalen op en dragen op locatie ‘zware vesten’.’ zo meldt de politie woordvoerder. Eenmaal aangekomen troffen agenten daar een drietal auto’s aan die mogelijk betrokken zijn geweest bij een verkeersconflict waarbij sprake zou zijn van een mogelijk schietincident.

Een traumahelikopter landde op de weg om medische assistentie te verlenen aan het slachtoffer. De man is met onbekende verwondingen met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Uit eerste onderzoek door door de politie ter plaatse bleek een automobilist van één van de drie betrokken auto’s te zijn aangereden toen het slachtoffer uit de auto stapte om verhaal te gaan halen. De automobilist die het slachtoffer vermoedelijk heeft aangereden is later in de avond aangehouden. Het gaat om een 19- jarige man uit Middenbeemster.

Op dit moment doet de recherche onderzoek naar wat er precies gebeurd is vrijdagavond. ‘We kunnen op dit moment nog niet meer details geven over het incident van gisteravond. Het onderzoek moet verder uitwijzen of er ook daadwerkelijk sprake is geweest van een schietincident. ‘, aldus de politiewoordvoerder.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com