Eerste bloemen en knuffels worden gelegd voor slachtoffers drama in Geldermalsen

Geplaatst op 9 mei 2022, om 19:42 uur

GELDERMALSEN – Omwonenden en andere mensen leggen de eerste bloemen en knuffeltjes in de buurt van de woning waar maandagochtend een ernstig incident plaatsvond waarbij twee personen om het leven zijn gekomen. De politie is hierom op zoek naar een zwarte Renault Megane.

ZIE OOK: Twee doden bij woningbrand Geldermalsen: “Mogelijk familiedrama”

De eerste bloemen zijn maandag aan het einde van de middag neergelegd, samen met een knuffeltje die een kaartje om zijn nek heeft. Op dit kaartje laten mensen weten sprakeloos te zijn. “Hier zijn geen woorden voor, rust zacht”, zo schrijft Senna, Lisa en Natasja.

Familiedrama
Meerdere buurtbewoners spreken van een familiedrama schrijft Omroep Gelderland. Bij dat drama zou de 38-jarige Anna uit de Russische stad Perm en haar kindje om het leven zijn gekomen. Haar man Joost M. zou zijn gevlucht. De familie zou hier al zes jaar wonen. De politie wil hierover op dit moment nog niets bevestigen.

De woordvoerder geeft aan dat er op dit moment nog niemand is aangehouden en de verdachte man op de vlucht is in een Renault Megane met het kenteken 43-ZJZ-5. De politiewoordvoerder geeft aan dat zij op zoek zijn naar deze auto. “Benader de bestuurder niet zelf, maar bel direct 112!”

foto’s: Fernando Bot / Persbureau Heitink