Gewonde bij schietpartij Arnhem, verdachte aangehouden - GelreNieuws.nl

Gewonde bij schietpartij Arnhem, verdachte aangehouden

Geplaatst op 16 mei 2022, om 15:40 uur

ARNHEM – De politie heeft maandagmiddag een verdachte aangehouden nadat er een vrouw gewond raakte bij een schietpartij op de Kinkelenburglaan in Arnhem.

Even voor 14:40 uur werd het schietincident gemeld, waarna de politie en ambulancedienst met spoed uitrukten. Ter plaatse troffen de hulpdiensten een gewonde vrouw aan in een woning. Het slachtoffer is met letsel aan haar arm overgebracht naar het ziekenhuis. De politie zette de straat af en startte een onderzoek.

Op het moment van de schietpartij zou de partner van het slachtoffer zich in de woning hebben bevonden. De kinderen van de gewonde vrouw zouden van school zijn opgevangen door de buren.

Aanhouding
Later in de middag heeft de politie een verdachte aangehouden bij een afrit van de A12 bij Veenendaal. Daarbij kwamen meerdere politie-eenheden en een politiehelikopter in actie. Één van de politiewagens raakte bij de inzet beschadigd, deze moest worden afgevoerd door een bergingsbedrijf. Ook bij de afrit doet de politie onderzoek. Wat de relatie tussen het slachtoffer en de verdachte is, is niet bekend.

Foto’s: Persbureau Heitink

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com