Wie trapte Jamal van zijn brommer in Arnhem? - GelreNieuws.nl

Wie trapte Jamal van zijn brommer in Arnhem?

Geplaatst op 29 mei 2022, om 13:58 uur

ARNHEM – Jamal werd drie weken geleden op klaarlichte dag in Arnhem zomaar van zijn scooter getrapt. Hij is zwaargewond en ligt nu aan de morfine in het ziekenhuis. Zijn vriendin Shagol is is vastbesloten de dader te vinden. Daarom heeft ze een beloning uitgeloofd van 5.000 euro voor de gouden tip.

“Hij is woensdag geopereerd. Hij heeft een operatie van vijf uur gehad”, vertelt Shagol aan Hart van Nederland. “Ze hebben ijzeren platen in zijn knie gezet. De kniebanden waren afgescheurd en de achterkant van het bot was helemaal verpulverd. Hij heeft veel pijn.” Extra vervelend is dat de twee geen idee hebben waarom het gebeurde. Ze waren een ontspannen ritje aan het maken op de Andrej Sacharovbrug toen het misging. “Twee scooters reden ons tegemoet. Ze trapten uit het niets tegen het stuur. Voor ik het wist lag Jamal op de grond.

Jamal werd drie weken geleden op klaarlichte dag in Arnhem zomaar van zijn scooter getrapt. Hij is zwaargewond en ligt nu aan de morfine in het ziekenhuis. Zijn vriendin Shagol is is vastbesloten de dader te vinden. Daarom heeft ze een beloning uitgeloofd van 5.000 euro voor de gouden tip.

“Hij is woensdag geopereerd. Hij heeft een operatie van vijf uur gehad”, vertelt Shagol aan Hart van Nederland. “Ze hebben ijzeren platen in zijn knie gezet. De kniebanden waren afgescheurd en de achterkant van het bot was helemaal verpulverd. Hij heeft veel pijn.” Extra vervelend is dat de twee geen idee hebben waarom het gebeurde. Ze waren een ontspannen ritje aan het maken op de Andrej Sacharovbrug toen het misging. “Twee scooters reden ons tegemoet. Ze trapten uit het niets tegen het stuur. Voor ik het wist lag Jamal op de grond.”

Tekst gaat door onder de advertentie

Beloning van 5.000 euro
Een harde val volgde, waardoor de Arnhemmer ernstig gewond raakte. “Hij zat helemaal onder het bloed. Zijn hele hoofd en armen lagen open, en zijn kleren waren gescheurd”, zei Shagol net na het ongeluk. “Het enige wat ik dacht was: als hij het maar gaat redden. Maar godzijdank leeft hij nog. Hij had wel dood kunnen zijn.”

Om de daders te vinden heeft ze nu een flyeractie opgezet. Ze heeft de hele dag met wat vriendinnen in Arnhem rondgelopen om zo veel mogelijk mensen te vinden die op die bewuste dag iets hebben gezien. “We hebben nog niets gehoord, ook niet via social media. Dat is wel jammer. Je zou zeggen dat 1000 euro wel zal helpen, maar blijkbaar niet. Daarom had ik de beloning verhoogd naar 2.500 euro en nu naar 5.000.”

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com