Auto rijdt paal uit de grond, tegemoetkomende auto ramt vliegende paal - GelreNieuws.nl

Auto rijdt paal uit de grond, tegemoetkomende auto ramt vliegende paal

Geplaatst op 13 december 2022, om 11:57 uur

HAALDEREN – Maandagavond heeft er een ongeval plaatsgevonden op de vd Mondeweg in Haalderen. Volgens getuigen reed een auto komende uit de richting van Gendt tegen een paal van de middenberm, waardoor deze uit de grond werd gelanceerd en tegen een tegemoetkomende auto aan kwam.

De paal vloog vervolgens onder het voertuig, waarna de auto na ongeveer 20 meter tot stilstand kwam. Buurtbewoners hoorden de klap en namen direct polshoogte. De geschrokken bestuurder van de getroffen auto kwam met de schrik vrij, maar is wel nagekeken door de ambulance.

Het voertuig dat de paal uit de grond had gereden, is nog steeds spoorloos. De auto die de vliegende paal raakte, raakte zwaar beschadigd. De paal bleef vast zitten onder het voertuig en is opgehaald door een berger.

De politie heeft tijdelijk één rijbaan van de drukke N839 afgesloten zodat de hulpdiensten veilig hun werk konden doen. De bestuurder van de getroffen auto zal naar alle waarschijnlijkheid aangifte doen van het doorrijden na een ongeval.

Foto’s: Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com