Vrouw van 80 jaar overvallen in bungalow: ‘Ze heeft uren op de koude grond gelegen’ - GelreNieuws.nl

Vrouw van 80 jaar overvallen in bungalow: ‘Ze heeft uren op de koude grond gelegen’

Geplaatst op 28 februari 2023, om 15:04 uur

ERMELO – Een 80-jarige vrouw uit Breda heeft dinsdagochtend urenlang in haar pyjama op de koude vloer gelegen, nadat ze was overvallen in haar chalet op Chaletpark Horsterland in Ermelo.

De vrouw werd rond 7.00 uur overvallen. Omdat de vrouw gebonden is aan een rolstoel kon ze niet overeind komen. Twee vrijwilligers vonden de vrouw in de ochtend waarna ze direct voor de vrouw gezorgd hebben en de politie hebben gebeld.

Een woordvoerder van de politie laat weten dat ze onderzoek doen naar wat er exact gebeurd is.

Op zoek naar geld
Volgens betrokkenen gaat het mogelijk om twee overvallers die op zoek waren naar geld. Hein van Klooster en Berry Visser zijn beide vrijwilliger bij de Stichting Present Ermelo, die vrijwilligers koppelt aan mensen die hulp kunnen gebruiken. ,,Ze is aan het verhuizen, ze gaat terug naar het verzorgingstehuis in Breda waar zij woont’’, vertelt Van Klooster tegenover De Stentor.

,,Wij kwamen daar even langs om buiten een aanhanger met haar spullen te vullen. Om gemakkelijker naar binnen te kunnen, hadden we de deur niet op slot gedaan. Voordat we weg gingen, besloten we om haar nog even te laten weten dat we langs waren geweest. Toen zagen we haar in haar pyjama op de grond liggen, en zei ze dat ze was overvallen. Wie weet hoeveel langer ze nog op die vloer had gelegen als we dat niet hadden gedaan.’’

Foto’s: Persbureau Heitink


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com