Gekantelde vrachtwagen in Nijmegen zorgt voor lange files - GelreNieuws.nl

Gekantelde vrachtwagen in Nijmegen zorgt voor lange files

Geplaatst op 27 maart 2023, om 09:22 uur

NIJMEGEN – Op maandagochtend heeft er in Lent een ongeluk plaatsgevonden met een vrachtwagen vol varkensvlees. De vrachtwagen is gekanteld op de kruising van de Graaf Allardsingel met de Prins Mauritssingel (N325). Als gevolg hiervan is de weg afgesloten en zijn er lange files ontstaan vanuit Nijmegen.

De chauffeur kwam met de schrik vrij. De vrachtwagen heeft echter wel een verkeerslicht en een lantaarnpaal geraakt, waardoor het verkeerslicht de weg blokkeert. Na het ongeluk werd de Prins Mauritssingel in de richting van Oosterhout afgesloten. Op het moment van schrijven, rond 8.00 uur, is de weg nog steeds dicht.

Het verkeersongeval heeft niet alleen gevolgen voor de Prins Mauritssingel, maar ook voor andere wegen in de omgeving. Het verkeer staat vast op zowel de Waalbrug als De Oversteek. Dit kan voor veel verkeershinder zorgen en mogelijk ook invloed hebben op de rest van de ochtendspits.

Het is nog niet bekend hoe lang de weg afgesloten zal blijven. Verkeersregelaars zijn ter plaatse om het verkeer om te leiden. Het opruimen van de vrachtwagen en het varkensvlees zal naar alle waarschijnlijkheid enige tijd in beslag nemen.

Foto’s: Persbureau Heitink

]

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com