Golf aan auto-inbraken in De Liemers - GelreNieuws.nl

Golf aan auto-inbraken in De Liemers

Geplaatst op 20 maart 2023, om 19:09 uur

DUIVEN – In de maand maart zijn in Duiven meerdere (pogingen tot) auto-inbraken geweest, meldt Politie Duiven op Facebook.

De politie wil mensen attenderen om geen waardevolle bezittingen of papieren in de auto te laten liggen. Ook gereedschap dat in voertuigen ligt is erg gewild bij dieven. Zowel overdag als in de nacht worden er inbraken gepleegd in auto’s en bedrijfswagens en dit kan in een paar seconden gebeurd zijn.

Camera in Beeld
De politie vraagt mensen om beveiligingscamera’s en deurbelcamera’s aan te melden bij Camera in Beeld. Hierdoor weet de politie in welke straten in de wijk camerabeelden beschikbaar zijn, als er een misdrijf is gepleegd, waarbij camerabeelden kunnen helpen om de dader(s) op te sporen.

Ook roep de politie mensen op die afgelopen weken slachtoffer zijn geworden van een poging tot inbraak zich te melden. Melden kan via 0900-8844. ”Ook als u verdachte types rond auto’s ziet lopen of aan deuren ziet voelen, neem dan direct contact met ons op. belt u dan 112, dan kunnen wij ze mogelijk nog op heterdaad betrappen.”

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com