Open huis: Vrijstaande woning met garage en souterrain in Zelhem - GelreNieuws.nl

Open huis: Vrijstaande woning met garage en souterrain in Zelhem

Geplaatst op 27 maart 2023, om 22:06 uur

ZELHEM – Bent u op zoek naar een ruime, levensloopbestendige woning op een mooie locatie in Zelhem? Dan is deze woning wellicht iets voor u! Op zaterdag 1 april 2023 tussen 11.00-15.00 uur is er een OPEN HUIS, dus kom gerust een kijkje nemen.

Deze vrijstaande woning ligt op een prachtige locatie aan de rand van Zelhem, vlakbij het Pelikaanbos en het gezellige centrum van Zelhem. De omgeving is groen en rustig, waardoor u heerlijk kunt genieten van de natuur.

De woning heeft een speelse indeling en biedt verrassend veel ruimte. Op de begane grond vindt u de hal met garderobe, een toilet, de woonkamer met open haard en open keuken. Via de trap in de woonkamer komt u in het souterrain. Op de begane grond vindt u ook drie slaapkamers en een badkamer met bad en dubbele wastafel. De slaapkamers bevinden zich aan de achter- en rechterzijde van de woning. De woonkamerdeur aan de achterzijde geeft toegang tot de tuin met terrasgedeelte. De begane grondvloer is uitgerust met een grindvloer, met uitzondering van de slaapkamers en het verdiepte zit-/leefgedeelte in de woonkamer.

Souterrain
Het souterrain is zeer geschikt als werkruimte, praktijk of atelier. Het bestaat uit twee kamers, een geheel betegelde badkamer met douchecabine en wastafel, en een cv-ruimte met opstelling van de luchtverwarming.

Tuin
De woning wordt omringd door voor-, zij- en achtertuin. De achtertuin (NW) heeft een verdiept terras, toegang tot de garage en een houtopslag. Aan de rechterzijde bevindt zich een oprit en een ruime garage. Via de oprit is de achtertuin ook bereikbaar.

Onderhoud
De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing en de verwarming dateert uit 1999. De woning dient wel gemoderniseerd te worden, maar biedt veel potentie.

Kom gerust langs tijdens het OPEN HUIS op zaterdag 1 april 2023 tussen 11.00-15.00 uur en bekijk deze prachtige woning met eigen ogen. De makelaar verwelkomt u graag!

Meer informatie en foto’s? Kijk op: https://www.funda.nl/koop/zelhem/huis-88445294-paulus-potterstraat-2/

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com