En weer is het raak op de beruchte rotonde in Arnhem - GelreNieuws.nl

En weer is het raak op de beruchte rotonde in Arnhem

Geplaatst op 15 mei 2023, om 20:39 uur

ARNHEM – Bij de rotonde op de Oude Zevenaarseweg met de Pieter Calandweg in Arnhem vond maandagavond opnieuw een aanrijding plaats tussen een snorfietser en een automobilist.

De snorfietser reed vanuit de richting Westervoort toen de automobilist besloot om snel voor hem langs te gaan. Deze manoeuvre verliep niet goed en resulteerde in een botsing. De bestuurder van de snorfiets raakte gewond aan zijn been.

De automobilist kwam er zonder verwondingen vanaf. Opvallend is dat de rotonde onlangs werd vernieuwd na vele eerdere ongevallen tussen tweewielers en auto’s. Helaas blijkt dit nog niet veel effect te hebben gehad, gezien het feit dat er slechts twee weken geleden ook al een aanrijding plaatsvond. De manager van het naastgelegen tankstation merkte destijds op: “Er moeten eerst doden vallen voordat er een oplossing komt.”

“Dit is al de twaalfde keer dat er dit jaar een aanrijding heeft plaatsgevonden. Ik heb de gemeente al gebeld, maar dan moet je een melding doen via de app”, aldus dezelfde manager. “Er moet nu echt iets worden gedaan.”

Foto’s: Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com