Groep wielrenners duwden Joey de sloot in - GelreNieuws.nl

Groep wielrenners duwden Joey de sloot in

Geplaatst op 14 mei 2023, om 17:36 uur

TEUGE – Joey uit Twello is zaterdagavond door een groep wielrenners in een sloot geduwd in de buurt van het onbemande tankstation op de Rijksstraatweg in Teuge. Hij raakte zeiknat en verloor zijn portemonnee en telefoon.

Joey is boos op de wielrenners die hem de sloot in duwden en is nog steeds op zoek naar zijn vermiste spullen. Joey was onderweg naar huis op zijn fiets na zijn werk in Apeldoorn toen hij plotseling een duw tegen zijn schouder kreeg en in de sloot belandde. Hij zag een groep wielrenners in het zwart voorbij razen, meldt hij onder andere bij Omroep Gelderland. Een vrouw uit de buurt en enkele omstanders hebben hem geholpen uit de sloot te komen. Hij is vervolgens drijfnat naar het huis van zijn vriendin Jaleesa gelopen, waar hij heeft gedoucht en zijn verhaal heeft verteld.

Na een uur besloot Joey terug te gaan naar de plek waar hij in de sloot werd geduwd om te zoeken naar zijn verloren spullen. Hij vond zijn telefoon, die helaas niet meer werkt, maar zijn portemonnee was nergens te vinden. Hij heeft besloten om misschien aangifte te doen voor de verzekering, maar hij heeft weinig vertrouwen in het succes van de aangifte.

Het verhaal van Joey is op Facebook gedeeld door zijn vriendin Jaleesa en heeft vele reacties opgeroepen. Reacties richten voornamelijk op wielrenners in het algemeen. Sommige reacties noemen de wielrenners ‘asociaal’ en ’tuig’.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com