FOTO UPDATE: ‘Explosieven’ neergelegd bij winkelcentrum Elderveld Arnhem - GelreNieuws.nl

FOTO UPDATE: ‘Explosieven’ neergelegd bij winkelcentrum Elderveld Arnhem

Geplaatst op 8 juni 2023, om 07:55 uur

ARNHEM – Op beveiligingsbeelden die zijn vastgelegd door een ondernemer in de buurt van eetcafé Sofram, is te zien hoe twee personen donderdagochtend tussen 6.00 en 7.00 uur iets bij de voordeur van het pand plaatsen. Een verslaggever van Omroep Gelderland heeft de beelden bekeken.

Op donderdagochtend werden bij eetcafé Sofram en Dinner66 twee verdachte pakketjes aangetroffen bij de voordeur. De ondernemer die de beelden bezit, wenst anoniem te blijven.

De politie heeft nog geen uitspraken gedaan over mogelijke verdachten die worden gezocht. Op de beelden is te zien hoe twee personen in zwarte kleding iets bij de voordeur neerleggen en vervolgens snel vertrekken.

“Op dit moment wordt er onderzoek verricht”, aldus een woordvoerder van de politie. Verdere details kunnen op dit moment niet worden verstrekt. “We hopen dat mensen zich melden met meer informatie over wat ze hebben gezien en gehoord. Vanavond zal er een getuigenoproep plaatsvinden in het programma Plaats Delict, dat vanaf 17.15 uur te zien is bij Omroep Gelderland.”

Foto’s: Roland Heitink