Zware avondspits verwacht in Arnhem en omstreken - GelreNieuws        

Zware avondspits verwacht in Arnhem en omstreken

Geplaatst op 22 juni 2023, om 15:11 uur

ARNHEM – Mensen in Arnhem en omstreken worden gewaarschuwd voor een verwachte zware avondspits donderdag aan het einde van de middag. De combinatie van regenachtig weer en toenemende drukte op de wegen kan leiden tot langere reistijden en verkeersproblemen in de regio.

Volgens meteorologen wordt er op donderdagmiddag en -avond een aanzienlijke hoeveelheid regen voorspeld in Arnhem en de omliggende gebieden. De neerslag kan resulteren in gladde wegen en verminderd zicht, wat de rijomstandigheden bemoeilijkt. Het is raadzaam voor weggebruikers om extra voorzichtig te zijn en hun snelheid aan te passen aan de omstandigheden.

Naast het slechte weer zal ook de drukte op de wegen bijdragen aan de verwachte verkeersopstoppingen. De avondspits op donderdag is traditioneel al een drukke periode, maar met het toenemende verkeer kan de situatie verergeren. Vooral belangrijke verkeersaders, zoals de A12 en de A50, kunnen overbelast raken, wat tot langzamere verkeersstromen en langere reistijden kan leiden.