Ernstig ongeluk op snelweg zorgt voor fikse vertraging - GelreNieuws.nl

Ernstig ongeluk op snelweg zorgt voor fikse vertraging

Geplaatst op 1 juli 2023, om 14:19 uur

BEESD – Automobilisten die zich op de A2 bij Beesd bevinden en in de file staan, moeten rekening houden met een vertraging van ongeveer een uur. Volgens Rijkswaterstaat heeft er in de richting van Utrecht een ernstig ongeval plaatsgevonden. Volgens een woordvoerder van de ANWB waren er twee auto’s bij het ongeval betrokken. De woordvoerder heeft geen informatie over de toestand van de inzittenden, maar zegt tegen Omroep Gelderland; “Er lag een motorblok op de weg en dat voorspelt meestal weinig goeds.”

Op dit moment is de weg volledig afgesloten. Automobilisten kunnen via verzorgingsplaats BP Lingehorst langs de plek van het ongeval rijden. Verkeer dat richting Utrecht wil, wordt omgeleid via knooppunt Deil, over de A15 en de A27. Echter, ook op die wegen is het druk.

Volgens een videocorrespondent ter plaatse zijn de hulpdiensten inmiddels vertrokken. Rijkswaterstaat verwacht dat de weg tot 15.00 uur gesloten zal blijven vanwege bergingswerkzaamheden en het herstellen van de vangrail. Bovendien ligt er olie op de weg die moet worden opgeruimd.

Foto: Marco van Deick/Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com