FOTOSERIE: Dansen in de regen tijdens The Opposites, Zwarte Cross 2023 - GelreNieuws.nl

FOTOSERIE: Dansen in de regen tijdens The Opposites, Zwarte Cross 2023

Geplaatst op 23 juli 2023, om 11:48 uur

LICHTENVOORDE – De derde dag van de Zwarte Cross zit er weer op! Op de Cross vonden er verschillende motorcrossraces plaats. Daarna was er een spannende race in de zware klasse, waar grote voertuigen met veel rook, schuim en water voor een spectaculaire show zorgden. De toeschouwers waren in grote getale aanwezig en stonden dicht op elkaar om het crossspektakel te aanschouwen.

Tijdens de races werd water gespoten op het parcours, maar de bezoekers leken het niet erg te vinden en bleven gewoon op hun plek zitten. Ondanks het vochtige weer zorgden meerdere voertuigen voor spectaculaire rookshows op de Zwarte Cross.

Miss Montreal trad op en kreeg het hele plein in extase met haar optreden. Het publiek genoot volop, ondanks dat sommige mensen eerder naar huis gingen vanwege de aanhoudende regen. Maar zelfs bij het optreden van The Opposites, op de derde dag van het evenement, ging het publiek nog steeds helemaal los. De sfeer was fantastisch en het was een succesvolle dag op de Zwarte Cross, ondanks de weersomstandigheden.

Vandaag treden onder andere Blof, Goldband, Mike van Doorn, Outsiders en meer! Wie er allemaal optreed kun je hier vinden.

Jongeman vermist
De politie was zaterdagochtend op zoek naar een 16-jarige jongen die sinds vrijdagmiddag werd vermist nadat hij vertrok vanaf de Zwarte Cross. De politie behandelde de zaak als een urgente vermissing. Even na het middaguur liet de organisatie weten dat de vermiste jongen terecht is.

Foto’s: Persbureau Heitink


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com