Jongeman slaat vrouw op de billen, politie zoekt getuigen - GelreNieuws        

Jongeman slaat vrouw op de billen, politie zoekt getuigen

Geplaatst op 11 augustus 2023, om 19:18 uur

DUIVEN – Donderdagavond vond er in Duiven een aanranding plaats waarbij een vrouw betrokken was. De vrouw, van middelbare leeftijd, was bezig met een avondwandeling.

Op donderdag 10 augustus liep ze op het snelfietspad dat leidt naar Westervoort of Duiven. Ze liep in tegengestelde richting, zodat ze het naderende verkeer kon zien. Ze was op weg richting Duiven en bevond zich tussen de twee locaties van het Candea College. Rond 21.45 en 22.00 uur fietste een jongeman langzaam op haar af vanuit de richting van Duiven. Hij passeerde het slachtoffer terwijl hij op zijn fiets zat.

Kort daarna keerde de jongeman om en fietste weer langs het slachtoffer. Op dat moment sloeg hij haar op haar billen en maakte ongepaste opmerkingen naar haar. Volgens de politie wordt dit gedrag als een ernstig misdrijf beschouwd en is volstrekt onaanvaardbaar.

Het signalement van de verdachte luidt als volgt:

-Ongeveer 15 tot 18 jaar oud
– Ongeveer 1.70 meter lang
– Getinte huidskleur
– Sprak geen accentloos Nederlands
– Slungelig postuur
– Kort, donker haar
– Droeg een zwart Adidas trainingspak met witte strepen
– Was op een donkere mountainbike aan het fietsen

Als je jezelf hierin herkent, wordt verzocht om zo snel mogelijk contact op te nemen met de politie. Ook als je getuige bent geweest van het incident, de verdachte hebt zien fietsen, of als je de beschrijving van de verdachte herkent, wordt gevraagd om contact op te nemen via het nummer 0900-8844.