Bianca Terlouw uit Rheden brengt haar eerste kinderboek uit - GelreNieuws.nl

Bianca Terlouw uit Rheden brengt haar eerste kinderboek uit

Geplaatst op 13 september 2023, om 12:39 uur

RHEDEN – Bianca Terlouw, jarenlang lerares en moeder van drie zoons, heeft haar langgekoesterde droom waargemaakt met de publicatie van haar eerste kinderboek “Moos ziet ze vliegen”. Terlouw, die tevens pleegmoeder is van een pleegdochter, heeft met haar boek een kleurrijk en avontuurlijk verhaal gecreëerd dat de harten van jonge lezers zal veroveren.

Bianca Terlouw, die ruim 26 jaar als juf in het onderwijs werkte, heeft een enorme passie voor voorlezen. Ze besloot haar wens om zelf een boek te schrijven om te zetten in daden. Het resultaat is een leuk boek vol humor, gericht op kinderen vanaf 7 jaar.

“Moos ziet ze vliegen” vertelt het verhaal van Moos, een jongen die een prachtige drone in de speelgoedwinkel heeft gezien, maar helaas niet genoeg geld heeft om het te kopen, legt Terlouw uit. Om zijn droom te verwezenlijken, bedenkt Moos creatieve manieren om geld te verdienen. Zo knipt hij zelf zijn haar en bedenkt hoe hij zelfverzonnen maaltijden kan verkopen. Niet alles verloopt volgens plan.

Het boek zit vol met avonturen en hilarische momenten. De hamster van Moos ontsnapt in de school en de auto waar Moos inzit begint plotseling te rijden. Opa Jopie voelt druppels op zijn hoofd tijdens een verjaardagsfeest, zelfs als het niet regent. Het pleegzusje van Moos wordt aangevallen door een zwaan. Meester Bollenboos wordt weer eens heel boos, maar waarom? Om dat te ontdekken, moeten lezers dit boek zelf gaan verkennen.

Wat dit boek nog specialer maakt, is dat elk hoofdstuk een spreekwoord of een uitdrukking bevat. “Het is niet alleen leuk om te lezen, maar kinderen kunnen er ook nog iets van leren,” aldus Terlouw.

Met hoofdstukken die niet te lang zijn, is “Moos ziet ze vliegen” ook geschikt om even tussendoor (voor) te lezen.

Bianca Terlouws debuutkinderboek is nu verkrijgbaar. Het boek is al te koop bij lokale boekhandels, zoals Readshop in Dieren en Bruna, Jansen en de Feijter en Readshop in Velp. Meer winkels zullen volgen.

Voor meer informatie over “Moos ziet ze vliegen” en Bianca Terlouw, kunt u terecht op haar website https://biancaterlouw.nl

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com