Beloning van 25.000 euro voor tip die leidt tot aanhouding Bretly Dorder

Geplaatst op 23 oktober 2023, om 16:52 uur

BINNENLAND – De politie is dringend op zoek naar Bretly Dorder (24, zonder vaste woon- of verblijfplaats). Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het dodelijke schietincident op een 60-jarige man op 13 oktober 2023 aan het Handelsplein in Rotterdam. Dorder wordt er ook van verdacht dat hij in de nacht van vrijdag 20 oktober op zaterdag 21 oktober in Zutphen een 32-jarige man uit Zutphen heeft gestoken.

Het vermoeden bestaat dat er mensen zijn die weten waar Dorder is of Dorder gezien hebben. Voor de gouden tip die leidt tot de aanhouding van Dorder looft de Hoofdofficier van Justitie van Rotterdam een beloning uit van 25.000 euro.

Zie je Dorder? Benader hem niet zelf, maar bel direct 112. Heeft u hem gezien en dit nog niet aan de politie laten weten? Neem dan contact op met de opsporingstiplijn via 0800-6070 of via het tipformulier onderaan deze pagina.

Ook vandaag blijven er tientallen tips binnenkomen bij de politie van mensen die Bretly Dorder zien of hebben gezien. Deze tips komen uit het hele land. Sommige tips zij zo concreet, dat ze aanleiding geven om verder te onderzoeken. Zo kan het dat specialisten van de Dienst Speciale Interventies een instap in een woning doen, zoals ook zaterdagavond in Doetinchem gebeurde.