Overleden slachtoffer A1 zocht telefoon op snelweg - GelreNieuws.nl

Overleden slachtoffer A1 zocht telefoon op snelweg

Geplaatst op 26 november 2023, om 13:58 uur

LOCHEM – Bij een tragisch incident op de A1 bij Bathmen, overleed afgelopen zaterdagavond een vrouw die op zoek was naar een telefoon op de snelweg. Volgens politieverklaringen reed er een auto met meerdere inzittenden over de snelweg, waaruit een telefoon viel. De bestuurder stopte de auto, waarna een vrouwelijke passagier uitstapte om de telefoon te zoeken. Tijdens deze zoektocht werd zij door meerdere voertuigen aangereden en overleed ter plaatse, meldt Omroep Gelderland.

De politie heeft een uitgebreid onderzoek ingesteld naar de oorzaak van het ongeval, waardoor de snelweg bijna de hele nacht afgesloten bleef. Over de identiteit van de vrouw is nog geen informatie vrijgegeven. De bestuurder van de auto is gearresteerd op verdenking van gevaarlijk rijgedrag en betrokkenheid bij het dodelijke ongeluk.

Getuigen van het ongeval, inclusief de inzittenden van de auto’s die de vrouw aanreden en degenen die stopten om hulp te bieden, zijn door de politie op het bureau ondervraagd. Deze getuigen worden door Slachtofferhulp Nederland ondersteund. Ze kunnen ook zelf contact opnemen met deze organisatie voor ondersteuning.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com