Automobilist gewond bij ongeval op industrieterrein in Doetinchem

Geplaatst op 8 november 2023, om 13:09 uur

DOETINCHEM – Bij een verkeersongeval op de kruising van de Gildenstraat met de Nijverheidsweg in Doetinchemse industrieterrein zijn woensdag rond het middaguur drie voertuigen op elkaar gebotst. Een van de auto’s werd door de impact in de struiken geslingerd, waarbij de bestuurder vast kwam te zitten in het voertuig. Deze persoon is met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

De hulpdiensten, waaronder politie, brandweer, meerdere ambulances en een traumahelikopter, werden gealameerd.. Een Skoda, komende vanaf de Nijverheidsstraat, en een Golf vanuit de Gildenstraat waren betrokken bij de eerste aanrijding. Na de initiële botsing ramde een van deze twee voertuigen nog een derde auto, een Citroën C1.

De inzittende van de Golf zat vast in zijn voertuig en werd door de brandweer bevrijd uit deze benarde positie. De bestuurder van de Skoda liep lichtere verwondingen op. De gealarmeerde traumahelikopter was weliswaar onderweg naar de ongevalsplek, maar hoefde uiteindelijk niet te landen.

Foto’s: Roland Heitink