VIDEO: Wie zijn verantwoordelijk voor levensgevaarlijke brandstichting in Arnhem - GelreNieuws.nl

VIDEO: Wie zijn verantwoordelijk voor levensgevaarlijke brandstichting in Arnhem

Geplaatst op 1 november 2023, om 18:45 uur

ARNHEM – In twee opeenvolgende nachten aan het einde van november 2022 deden zich incidenten voor, bij en rond een woning aan de Vijverlaan in Arnhem, waarbij zowel een moeder als haar zoon aanwezig waren. In beide gevallen werd vuurwerk tot ontploffing gebracht en werd er brand gesticht.

Bij het eerste incident op 29 november 2022 werd er vuurwerk aangestoken in de voortuin van het huis. Een nacht later werden twee auto’s bij dezelfde woning in brand gestoken. Ook werd er iets bij de voordeur ontstoken, wat tot een explosie leidde bij de auto’s en de voordeur. Gelukkig slaagde de bewoonster erin om ondanks de schrik het vuur bij de woning zelf te doven. De twee auto’s werden volledig verwoest.

Op de beelden van de nacht van 29 op 30 november 2022 zijn twee mannen te zien. Mogelijk is één van hen ook betrokken bij het afsteken van het vuurwerk in de voortuin een nacht eerder, maar het is ook mogelijk dat er een derde persoon bij betrokken was. In de bijbehorende video is de stem van een van de daders te horen. Als u informatie heeft over de identiteit van deze persoon, wordt u verzocht dit te melden bij de politie.

Foto’s en Video: Opsporing Verzocht

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com