Langdurige verkeershinder op A325 na ongeval bij GelreDome en vangrailreparaties - GelreNieuws.nl

Langdurige verkeershinder op A325 na ongeval bij GelreDome en vangrailreparaties

Geplaatst op 19 december 2023, om 10:52 uur

ARNHEM – Door een ongeval in de vroege ochtend op de A325 bij GelreDome in Arnhem is er verkeersopstopping in de regio. Reizigers vanuit Nijmegen naar Arnhem moeten rekening houden met minstens een half uur extra reistijd, zoals gemeld door De Gelderlander.

De A325 was tijdelijk afgesloten tussen Lent en GelreDome als gevolg van het ongeval, maar is nu deels heropend, met alleen de linkerrijstrook nog gesloten voor vangrailreparaties. Volgens de ANWB is er momenteel nog een file van 6 kilometer, wat resulteert in bijna een half uur vertraging. Ook in de tegenovergestelde richting is er nog steeds verkeersopstopping.

Het is bekend dat verkeersongevallen op toegangswegen naar Arnhem vaak leiden tot verkeersproblemen in en rond de stad. Dit geldt ook in dit geval, waarbij alternatieve routes door verkeer werden geprobeerd en congestie ontstond in de stad. Hoewel de meeste files in dorpen als Elst, Huissen en Westervoort inmiddels zijn opgelost, staat er nog steeds een lange file op de Rijksweg tussen Elst en Arnhem-Zuid. In de vroege ochtend werd het verkeer geadviseerd om de A325 richting Arnhem te vermijden en om te rijden via de A15, A50 en A12, wat heeft geleid tot congestie op de A50. Tussen Heteren en knooppunt Waterberg ten noorden van Arnhem is er nog steeds een file van 17 kilometer, met een extra reistijd van ongeveer 30 minuten.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com