In memoriam: Martin Heitink mede oprichter Persbureau Heitink - GelreNieuws.nl

In memoriam: Martin Heitink mede oprichter Persbureau Heitink

Geplaatst op 15 mei 2024, om 22:20 uur

ARNHEM – Afgelopen vrijdag is op 61-jarige leeftijd Martin Heitink overleden. Hij was één van de grondleggers van Persbureau Heitink en GelreNieuws.

Martin luisterde vroeger zoals velen naar de scanner en ging op meldingen af, voornamelijk op branden. Zijn zoon, Roland Heitink, werd in zijn passie meegenomen en maakte hier uiteindelijk zijn beroep van. Samen startte ze HeitinkMedia, wat later werd omgedoopt tot Persbureau Heitink.

Door een overname werd GelreNieuws.nl binnengehaald. Tot op de dag van vandaag is GelreNieuws één van de best bekeken nieuwssites binnen de regio.

Martin Heitink was zelf vooral bekend van de Kinderboerderij in Rheden, die hij met een groot aantal vrijwilligers tot een succes maakte. Na een lange reeks van conflicten met de gemeente, besloot Martin met pijn in het hart dat het na 15 jaar genoeg was. In 2019 sloot de kinderboerderij definitief.

In het basisonderwijs binnen Rheden was Martin ook een bekend gezicht. Van conciërge tot de vraagbaak van school. Martin had altijd de oplossing. Vele jaren werkte hij op verschillende basisscholen binnen de Gemeente Rheden.

Martin was een man met een groot hart als het om kinderen en dieren ging. Hij genoot van het leven en de mensen om hem heen.

Martin, wij gaan je missen. Bedankt voor het “groot brengen” van Persbureau Heitink. Bedankt voor al je adviezen, je aansturing en gezelligheid.

Martin, bedankt voor alles.

Team Persbureau Heitink & GelreNieuws

Op vrijdag 17 mei kunt u van
19.00 – 20.00 uur afscheid nemen
van Martin bij het uitvaartcentrum van
Monuta, Harderwijkerweg 5a in Dieren
en is er gelegenheid de familie te condoleren.

Martin hield niet van zwarte kleding, hij
vindt het juist fijn als je iets draagt waar
je je comfortabel in voelt. Ook wenste
hij geen bloemen of boeketten te
ontvangen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com