Politie zoekt getuigen van woningoverval Arnhem - GelreNieuws.nl

Politie zoekt getuigen van woningoverval Arnhem

Geplaatst op 15 mei 2024, om 20:51 uur

ARNHEM – In de Berkelstraat vond er op maandag 15 april rond 08.15 uur een woningoverval plaats. De bewoners werden door een overvaller bedreigd met een vuurwapen en vastgebonden. De man eiste geld. Nadat hij geld had gekregen ging hij ervandoor. De slachtoffers wisten zichzelf te bevrijden en 112 te bellen. Ze raakten gelukkig niet gewond.

De politie doet onderzoek naar deze overval en kunnen jouw hulp goed gebruiken!

Wat weet de politie tot nu toe
De overvaller was een man met een donkere huidskleur. Hij is ongeveer tussen de 1.80 en 1.90 meter lang. Hij heeft een spitste grote neus en hij heeft mogelijk een grote tatoeage op zijn hand. Hij droeg die dag een zwarte jas met capuchon, zwarte broek, zwarte schoenen en grijze handschoenen met een oranje accent.

Opvallend was dat de man maar bleef roepen dat hij wist dat er geld in de woning lag. De politie houdt rekening met het scenario dat hij mogelijk in opdracht handelde.

Heb jij hier meer informatie over? Weet je meer over de dader of heb jij die dag iets opvallends gezien in de Berkelstraat dat mogelijk met deze overval te maken heeft? Heb je camerabeelden waar de man op staat? Dan spreekt de politie je graag!

Je kunt ze bellen via 0900-8844. Wil je liever anoniem blijven? Kijk dan op meldmisdaadanoniem.nl of bel 0800-7000.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com