Fietsster botst op bromfietser - GelreNieuws.nl

Fietsster botst op bromfietser

Geplaatst op 22 oktober 2008, om 13:50 uur

Zutphen – Bij een verkeersongeval op de Deventerweg in Zutphen zijn dinsdagmiddag 21 oktober een 55-jarige bromfietser en een 59-jarige fietsster gewond geraakt. Beide zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

De aanrijding vond rond 16:30 uur plaats. De 55-jarige Zutphenaar wilde met zijn bromfiets vanaf de Deventerweg de Leeuweriklaan inslaan terwijl de 59-jarige plaatsgenote met haar fiets vanuit de Leeuweriklaan de Deventerweg op wilde fietsen. De vrouw heeft de bromfietser bij het oversteken vermoedelijk over het hoofd gezien. De ambulance heeft de man en de vrouw overgebracht naar het ziekenhuis. De vrouw is met meerdere botbreuken opgenomen en de man kon na behandeling naar huis.

Geld opgenomen na diefstal pinpas

Twello – Een 83-jarige man uit Twello is dinsdagmiddag 21 oktober op de Dorpsstraat in Twello slachtoffer gewonden van diefstal van zijn pinpas. Een onbekende vrouw vroeg hem meerdere malen om geld te wisselen en zag kans de pinpas weg te nemen. Later is er met de pinpas geld opgenomen.

De diefstal heeft eind van de middag plaatsgevonden onder de overkapping van een supermarkt. Even daarvoor had hij geld opgenomen bij een bank. Toen de man korte tijd later bij een supermarkt wilde betalen, kwam hij tot de ontdekking dat hij zijn pinpas miste. Later bleek dat er al geld was opgenomen met de pinpas. Kennelijk heeft men bij de geldopname door de man zijn gedragingen geobserveerd wardoor ook de pincode bekend werd. Advies van de politie: plaats uw hand boven het toetsenbord zodat men niet kan zien welke pincode u intoetst. De politie stelt onderzoek in naar deze diefstal.

Automobiliste gewond na aanrijding

Apeldoorn – Op dinsdagavond 21 oktober is een 55-jarige automobiliste uit Eerbeek gewond geraakt na een aanrijding op de op Kayersdijk in Apeldoorn. De vrouw is met onder meer een hersenschudding overgebracht naar het ziekenhuis.

Een 42-jarige automobilist uit Dieren reed rond 20:00 uur over de Kayersdijk in Apeldoorn, komend uit de richting van de A1. Voor hem in dezelfde richting stond de 55-jarige automobiliste stil voor de verkeerslichten. De man kon zijn auto niet op tijd tot stilstand brengen en botste tegen de auto van de vrouw. De vrouw is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis en opgenomen. De beide auto’s zijn afgesleept.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com