Vrouw gewond na aanrijding

Geplaatst op 30 oktober 2008, om 11:24 uur

Warnsveld – Woensdag 29 oktober is een 30-jarige fietsster uit Warnsveld gewond geraakt als gevolg van een aanrijding met een 55-jarige automobilist uit Borculo.

De aanrijding vond rond 18:00 uur plaats op een kruispunt op het terrein van een zorginstelling aan de Vordenseweg in Warnsveld. De toedracht van het ongeluk is nog niet duidelijk. De fietsster is met een hoofdwond afgevoerd naar het ziekenhuis. De politie stelt een onderzoek in.

Inbraak supermarkt

Warnsveld – In de nacht van woensdag op donderdag 30 oktober is er ingebroken in een supermarkt aan de Breegraven in Warnsveld. Er zijn onder andere sigaretten gestolen.

De inbraak heeft plaatsgevonden rond 01:30 uur. Een deur van de supermarkt was geforceerd. Bij de sigarettenbalie is onder andere een flinke hoeveelheid rookwaren weggenomen. De politie stelt een onderzoek in en is op zoek naar getuigen of tips. Men kan hiervoor bellen met 0900-8844.

Minderjarige winkeldieven aangehouden

Apeldoorn – De politie heeft woensdag 29 oktober drie minderjarigen in Apeldoorn aangehouden voor winkeldiefstal.

Een minderjarig meisje uit Apeldoorn werd omstreeks 11.00 uur in een supermarkt aan de Eglantier betrapt op het stelen van repen chocolade. Het meisje werd door de politie aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.
Aan het begin van de middag werd een minderjarige jongen uit Apeldoorn aangehouden voor het stelen van make-up en kleding in een warenhuis aan de Hoofdstraat. De jongen is na verhoor in vrijheid gesteld.
Een minderjarige jongen uit Apeldoorn werd aan het begin van de avond door winkelpersoneel betrapt op het stelen van een blikje drinken in een supermarkt aan de Ugchelseweg. De jongen werd voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.
Alle drie de minderjarigen worden aangemeld bij het jeugdpreventieproject waarna een passende maatregel zal volgen.