Bromfietser botst op geparkeerde vrachtwagen

Geplaatst op 4 november 2008, om 16:58 uur

Lochem – Op maandagmiddag 3 november raakte een 18-jarige bromfietser licht gewond na een botsing met een geparkeerde vrachtwagen op het fietspad langs de Kwinkeerd in Lochem.

De bromfietser reed rond 17:00 uur over het fietspad langs de Kwinkeerd in Lochem in de richting van het station. Een 62-jarige automobiliste reed in een busje op de naast gelegen rijbaan in dezelfde richting. De vrouw wilde rechtsaf een weg inslaan, maar zag hierbij de bromfietser over het hoofd. De bromfietser kon het busje ontwijken, maar verloor door deze actie zijn macht over het stuur. Hierdoor botste hij iets verderop tegen een geparkeerde vrachtwagen aan. De ambulance kwam ter plaatse en heeft de jongen onderzocht. Vervoer naar het ziekenhuis was niet noodzakelijk.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Automobilist gewond na auto over de kop

Rietmolen – Op maandagavond 3 november raakte een 19-jarige automobilist uit Aalten gewond nadat zijn over de kop sloeg op de Temminkweg in Rietmolen.

De politie kreeg rond 21:10 uur een melding van het ongeval. De automobilist reed over de Temminkweg in Rietmolen en kwam door nog onbekende oorzaak rechts in de berm terecht. Hij verloor hierbij de controle over het voertuig en sloeg over de kop. De jongeman is eigenhandig uit het voertuig gekropen en met nog onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De auto werd afgesleept.