Inbraak in woning - GelreNieuws.nl

Inbraak in woning

Geplaatst op 10 november 2008, om 15:31 uur

Zutphen – In de nacht van zondag op maandag 10 november is er ingebroken in een woning aan de Professor Piersonstraat in Zutphen. Er is onder andere een portemonnee weggenomen.

De inbraak heeft plaatsgevonden tussen 03:00 en 03:30 uur. De bewoners werden wakker van geluiden in de woning. Toen zij hun woning bekeken bleek er te zijn ingebroken. Hoe men is binnengekomen is nog niet duidelijk. De politie heeft de inbraak in onderzoek.

Politie assisteert met reanimatie mountainbiker

Borculo – Een man uit Lichtenvoorde is zondagmorgen 9 november aan de Wessel van Eylllaan in Borculo tijdens het mountainbiken onwel geworden. Mogelijk kreeg de man een hartstilstand tijdens het fietsen. Omstanders en agenten hebben de man gereanimeerd. Twee ambulances kwamen ter plaatse en namen de behandeling over.

De politie kreeg de melding omstreeks 11:30 uur. Toen de agenten ter plaatse kwamen waren omstanders bezig met reanimatie. Agenten namen de reanimatie vervolgens over tot dat de ambulances ter plaatse waren. De man werd overgebracht naar het ziekenhuis. Hij werd in kritieke toestand opgenomen.

Endurorijder slaat over de kop

Sinderen – Een 48-jarige man uit Duiven is zondagmorgen gewond geraakt nadat hij tijdens een endurorit aan de Idinkweg in Sinderen met zijn crossmotor over de kop sloeg. De man is met onder andere rugletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Endurorijden is een motorsport dat lijkt op motorcrossen. De politie kreeg de melding omstreeks 11:30 uur. De motorrijder sloeg tijdens zijn rit over de kop. De exacte toedracht van het ongeval is nog niet duidelijk. Twee ambulances hebben de man te plaatse behandeld. De man is vervolgens met onder andere rugletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com