Motorrijder zwaar gewond na ongeluk in Twello

Geplaatst op 13 november 2008, om 16:23 uur

TWELLO – Op woensdag 12 november vond op de kruising Rijksstraatweg en Dernhorstlaan in Twello een ongeluk tussen een auto en een motor plaats. De motorrijder raakte hierbij  gewond.

Het ongeluk vond rond 22:30 uur plaats tussen een personenauto die bestuurd werd door een 49-jarige Aperldoornse en een motor bestuurd door een 38-jarige man uit Schalkhaar. De automobiliste verleende geen voorrang aan de motorrijder die bij de aanrijding gewond raakte. De motorrijder is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Hij is met inwendig letsel opgenomen in het ziekenhuis.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Bromfietser gaat onderuit

ZUTPHEN –  Woensdag 12 november is op het fietspad langs de Den Elterweg in Zutphen een bromfietser onderuit gegaan.

De 65-jarige bromfietser uit Zutphen reed omstreeks 16.30 uur op het fietspad langs de Den Elterweg. Ter hoogte van de kruising met de Gerard Doustraat ging hij onderuit. Een blaastest wees uit dat de bestuurder alcohol had gedronken. De bestuurder werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht vanwege zijn verwondingen en daar werd van hem een bloedproef afgenomen. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Weggereden na aanrijding

LOCHEM – De politie zoekt getuigen van een aanrijding die op vrijdag 7 november rond 13:30 uur heeft plaatsgevonden aan de Nieuwstad in Lochem.

De auto van een 58-jarige vrouw uit Eefde stond op de bewuste vrijdag 7 november geparkeerd op de parkeerplaats voor restaurant Kota Radja aan de Nieuwstad. Een nog onbekende automobilist wilde naast deze auto parkeren maar maakte hierbij een fout en reed tegen de auto van de vrouw aan. Haar auto liep hierbij forse schade op. De veroorzaker van de schade is weggereden. De politie vraagt mensen die iets gezien hebben van de aanrijding om contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Drie gewonden bij aanrijding

LICHTENVOORDE – Op donderdag 13 november zijn rond 06:15 uur drie automobilisten licht gewond geraakt bij een aanrijding op de Europaweg in Lichtenvoorde.

Een 38-jarige man uit Doetinchem wilde het terrein van een benzinestation oprijden maar moest even wachten op het tegemoetkomende verkeer. Een 20-jarige man uit Harreveld merkte dit te laat op en botste achterop deze auto. Hierdoor belandde de man uit Doetinchem op de verkeerde weghelft en botste vervolgens op een tegemoetkomende bestelauto bestuurd door een 47-jarige man uit Groenlo. De drie bestuurders zijn allen per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd met diverse verwondingen en pijnklachten. De politie heeft ter plekke het verkeer geregeld. Alle betrokken voertuigen zijn afgesleept.

Bromfietser gewond na aanrijding met auto

HENGELO (Gld.) – Een 32-jarige vrouw uit Hengelo (Gld.) is woensdag 12 november rond 09:00 uur gewond geraakt toen zij op haar bromfiets in botsing kwam met een automobiliste op het kruispunt van de Lankhorsterstraat met de Vordenseweg in Hengelo.

De automobiliste, een 44-jarige vrouw uit Wichmond, reed over de Lankhorsterstraat. Op het kruispunt zag zij, mede door de laagstaande zon, de van rechts naderende vrouw uit Hengelo over het hoofd. Een aanrijding tussen beiden was het gevolg. De Hengelose raakte, ondanks haar helm, gewond aan haar hoofd en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.