Politie zoekt getuigen mishandeling - GelreNieuws.nl

Politie zoekt getuigen mishandeling

Geplaatst op 14 november 2008, om 16:06 uur

ZUTPHEN – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling van een automobilist op dinsdagavond 11 november op het Vispoortplein in Zutphen.

Een 64-jarige automobilist reed rond 19:45 uur met een bijrijder over het Vispoortplein, in de richting van de IJsselkade. Ter hoogte van de afslag Martinesingel reden drie jongens op de fiets naast elkaar, waardoor de man er niet langs kon. De automobilist en de jongens stopten en de automobilist sprak de jongens aan op hun fietsgedrag. Hierop fietste één van de jongens op hem af, sprong van z’n fiets en lanceerde deze tegen de borstkas van de automobilist. Een getuige stuurde de jongelui weg. De man liep kneuzingen op. De politie is op zoek naar getuigen en tips. Men kan bellen met 0900-8844.

Diefstal van bouwterrein

ZUTPHEN – Tussen woensdag 12 november 16:30 uur en donderdag 13 november 07:30 uur is er ingebroken op een bouwterrein aan de Dokter Wibautstraat in Zutphen.

Het is nog onbekend hoe men het bouwterrein is opgekomen. Er zijn onder andere drie stroomverdeelkasten weggenomen. De politie is een onderzoek gestart.

Man aangehouden voor diefstal

ZUTPHEN – De politie heeft donderdagavond 13 november een 43-jarige man uit Zutphen aangehouden op verdenking van diefstal uit een supermarkt aan de Ruys de Beerenbrouckstraat in Zutphen.

De politie kreeg rond 18:15 uur een melding van diefstal van twee chocoladeletters uit een  supermarkt aan de Ruys de Beerenbrouckstraat in Zutphen. De man was inmiddels weg, maar de politie kreeg een zodanig goed signalement dat hij later op de Laarstraat werd een aangetroffen en aangehouden. Op het politiebureau bekende hij de diefstal . Naast een proces-verbaal krijgt hij ook een winkelverbod voor de bewuste supermarkt opgelegd.

Autobrand

TWELLO – De politie onderzoekt een autobrand die donderdagavond 13 november plaats vond op een parkeerplaats aan de Zuiderlaan in Twello.

De brand werd rond 18:10 uur bij de politie gemeld. De brandweer kwam ter plaats om de brand te blussen De politie houdt rekening met brandstichting en stelt een onderzoek in.

Dronken vrouw aangehouden

DOETINCHEM – De politie heeft donderdagmiddag 13 november een 35-jarige vrouw uit de gemeente Bronckhorst aangehouden nadat ze onder invloed van alcohol overlast veroorzaakte.

De politie kreeg de melding omstreeks 15:00 uur. De vrouw bevond zich in een bedrijf aan het Simonsplein in Doetinchem en weigerde te vertrekken. Ter plaatse constateerde de agenten dat de vrouw onder invloed van alcohol was. De vrouw werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De politie maakt proces-verbaal op tegen de vrouw.

Hennepkwekerij in restaurantpand

WINTERSWIJK – De politie heeft op donderdag 13 november een hennepkwekerij in een restaurantpand aan de Markt in Winterswijk ontdekt. Er zijn in totaal 575 hennepplanten aangetroffen. De kwekerij werd door een gespecialiseerd bedrijf ontmanteld.

De politie is kreeg de melding via een anonieme tip. Nader onderzoek bevestigde de tip en op donderdagmiddag omstreeks 14:15 uur ging de politie het pand binnen. Daar werd de inwerking zijnde kwekerij aangetroffen op de zolderetalage. In hetzelfde pand zit een restaurant gevestigd. Om de kwekerij van elektriciteit te voorzien werd er illegaal stroom afgetapt. De energieaanbieder doet aangifte van diefstal van stroom. Er werden in totaal 575 planten aangetroffen. De planten en de gebruikte apparatuur werden in beslag genomen en zullen worden vernietigd. De politie stelt een nader onderzoek in. Aanhoudingen worden niet uitgesloten.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com