Man bedreigd met een wapen, politie zoekt getuigen

Geplaatst op 9 december 2008, om 15:27 uur

ZUTPHEN – Een inwoner uit Zutphen werd zondagavond bedreigd door een onbekende man met een vuurwapen vlakbij een tankstation op de Harenbergweg. De onbekende man ging er lopend vandoor in de richting van de sportvelden. De politie is op zoek naar getuigen.

De man werd omstreeks 19:45 uur bedreigd door de onbekende man die hij vlakbij het tankstation aan de Harenbergweg zag zitten. De Zutphenaar wist dat het tankstation onlangs was overvallen en vertrouwde het gedrag van de man niet. Toen hij hem aansprak, werd hij met een vuurwapen bedreigd. Vervolgens ging deze er lopend vandoor. Hij stak de Laan van Eme over naar het fietspad en liep verder in de richting van de sportvelden.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk de man hebben gezien of andere relevante informatie hebben. Zij kunnen bellen met 0900-8844.

Doorrijden na aanrijding

LOCHEM – Op donderdag 27 november vond er een aanrijding plaats op de parkeerplaats aan de Prins Bernardweg in Lochem.  Een 67-jarige vrouw deed boodschappen en trof haar auto beschadigd aan. De politie is op zoek degene die deze auto heeft aangereden of getuigen die iets gezien hebben.

Een 67-jarige vrouw uit Lochem parkeerde haar auto op de  parkeerplaats tussen de supermarkten Super de Boer en de Albert Hein aan de Prins Bernardweg in Lochem. Nadat zij boodschappen had gedaan trof zij haar auto beschadigd aan. De aanrijding is gebeurd tussen 14:00 en 14:30 uur. Mogelijk heeft degene die haar heeft aangereden niets gemerkt van de aanrijding. De politie wil graag in contact komen met deze persoon om de zaak netjes af te handelen. Ook getuigen worden opgeroepen zich te melden via 0900-8844.

Man gewond na trap van pony

LOENEN – Een 72-jarige man uit Loenen is maandagmorgen gewond geraakt na een trap van een pony. De man is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval werd omstreeks 11:45 uur gemeld bij de politie en ambulance. De man was met zijn pony’s de Eerbeekseweg overgestoken ter hoogte van de Bergakkerweg. De pony’s werden door onbekende oorzaak onrustig waardoor de man ten val kwam. De man werd vervolgens door één van de pony’s getrapt. Hij raakte hierdoor gewond en werd door de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Het exacte letsel is onbekend gebleven.

Gebroken been door aanrijding

APELDOORN – Een 23-jarige fietsster uit Apeldoorn is maandagavond gewond geraakt na een aanrijding met een automobilist. De vrouw liep een gebroken been op.

Het ongeval gebeurde omstreeks 22:50 uur. De fietsster fietste over de Kayersdijk en kwam vanuit de richting Reigersweg. Een 30-jarige automobilist ook afkomstig uit Apeldoorn reed over de Kayersdijk, richting de Marchantstraat. Ter hoogte van de Mezenweg kwamen de fietsster en de automobilist met elkaar in botsing. De exacte oorzaak van de aanrijding is vooralsnog onbekend. De fietsster raakte gewond en werd door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Haar been bleek in het ziekenhuis gebroken te zijn.

Apeldoorner voorkomt autodiefstal

APELDOORN – Een 42-jarige Apeldoorner is maandagavond gewond geraakt nadat onbekenden vermoedelijk zijn auto wilden stelen. De man werd door de twee mannen mishandeld en raakte gewond. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen.

Het incident gebeurde omstreek 22:00 uur. De Apeldoorner reed in zijn rode volkwagen over de Europaweg ter hoogte van de Kwantumhallen toen hij een onbekende man zag zwaaien. De automobilist is vervolgens gestopt kreeg hij een klap. De man kwam uit de auto en er ontstond een gevecht. Een tweede man wilde vervolgens in de auto van de Apeldoorner stappen. De Apeldoorner zag echter kans om dat te voorkomen. De twee mannen zijn vervolgens gevlucht.

De Apeldoorner liep diverse verwondingen op aan zijn gezicht. Ten tijde van het incident kwamen er meerdere auto’s voorbij rijden. De politie heeft het idee dat er mensen zijn die mogelijk iets gezien hebben en roept de getuigen op zich te melden. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.