Meisjes bekennen fietsendiefstal - GelreNieuws.nl

Meisjes bekennen fietsendiefstal

Geplaatst op 17 december 2008, om 16:49 uur

politie_petZUTPHEN – Dinsdagmiddag rond 16:45 uur zijn in een fietsenstalling bij het station in Zutphen drie meiden aangehouden op verdenking van fietsendiefstal.

De drie Zutphense meisjes, in de leeftijd van 15 en 16 jaar, werden door personeel van de fietsenstalling herkend als mogelijke daders van een fietsendiefstal die eerder was gepleegd in de fietsenstalling. De politie kwam ter plaatse en heeft de jongeren aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor. Het drietal heeft de fietsendiefstal bekend. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt en ze worden aangemeld bij een jeugdpreventieproject.

Brand in leegstaande woning

DIDAM – Dinsdagavond 16 december rond 22:45 uur is er een kleine brand geweest in een leegstaande woning aan de Hoofdstraat in Didam.

Rond 22:45 uur kwam de melding binnen dat er brand was in de woning. De brandweer is uitgerukt en heeft de brand geblust. De woning staat momenteel leeg vanwege een verbouwing. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de brand. Er wordt rekening gehouden met vandalisme.

Verlichtingscontrole

RUURLO – De politie heeft dinsdag 16 december tussen 07:00 en 08:15 uur op de Barchemseweg in Ruurlo een verlichtingscontrole gehouden.

De donkere dagen zijn aangebroken, reden om goed zichtbaar op pad te gaan. Door zichtbaar te zijn is de kans om betrokken te raken bij een ongeval ook kleiner. Bij de verlichtingscontrole in Ruurlo bleken 15 fietsers hun verlichting niet in orde te hebben. Zij zijn hiervoor bekeurd.

Fietsster gewond na botsing

APELDOORN – Op dinsdagmiddag raakte een 62-jarige fietsster uit Apeldoorn gewond na een botsing op de kruising Heemradenlaan / Schoutenveld in Apeldoorn.

De 62-jarige fietsster reed rond 12:00 uur over het fietspad langs de Heemradenlaan in Apeldoorn. Op de kruising Heemradenlaan / Schoutenveld verleende zij geen voorrang aan de voor haar van rechts komende 21-jarige automobiliste uit Apeldoorn. Hierdoor ontstond een aanrijding. De fietsster is met een gebroken heup en een hersenschudding naar het ziekenhuis overgebracht.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com