Bestuurder rijdt door na aanrijding

Geplaatst op 9 januari 2009, om 10:55 uur

LOCHEM – Op maandag heeft er een aanrijding plaats gevonden op een parkeerplaats aan de Hanzeweg in Lochem. Een geparkeerde bestelauto raakte beschadigd. De veroorzaker is na de aanrijding weggereden zonder zijn identiteit achter te laten.

De aanrijding heeft plaatsgevonden tussen 07:00 en 12:00 uur. De eigenaar had zijn bestelbus geparkeerd naast het bedrijf Venema met de voorzijde richting het bedrijf CWS. Toen hij terug kwam bij de bestelbus bleek deze beschadigd. De bus bleek aangereden maar in hoeverre de veroorzaker dit gemerkt heeft, is onbekend. De politie roept getuigen en de veroorzaker op zich te melden via 0900-8844.

Winkeldief aangehouden

ZUTPHEN – Op donderdag heeft de politie een 64-jarige man uit Zutphen verhoord over een winkeldiefstal. De man werd verdacht van diefstal van een kantoorartikel bij een warenhuis aan de Beukerstraat in Zutphen.

De man werd betrapt door het winkelpersoneel. De politie kwam ter plaatse en heeft de man aangehouden. Hij is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. De politie maakt proces-verbaal op.

Reiziger zonder ID-bewijs aangehouden

LOCHEM – De politie heeft donderdagmiddag 8 januari bij het NS station in Lochem een 20-jarige man uit Goor aangehouden omdat hij zonder geldig vervoersbewijs had gereisd en zich niet kon legitimeren.

De politie kreeg de melding van de conducteurs. De man had met de trein gereisd en kon bij de controle geen geldig vervoersbewijs tonen. Ook kon hij geen identiteitsbewijs tonen. Ter plaatse bleek dat de man ook de politieagenten geen geldig legitimatiebewijs kon laten zien. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na onderzoek naar de identiteit werd de man met een proces-verbaal naar huis gestuurd.

Snoep weg na bedrijfsinbraak

EERBEEK – Tussen dinsdag en donderdag 8 januari is ingebroken in een bedrijf aan de Veldkantweg in Eerbeek. Er is onder andere snoepgoed weggenomen.

Men is binnengekomen door een deur te forceren. De politie heeft de inbraak in onderzoek.