Lastige horecabezoeker belandt in politiecel - GelreNieuws.nl

Lastige horecabezoeker belandt in politiecel

Geplaatst op 18 januari 2009, om 12:54 uur

POLITIEZUTPHEN – Een 19-jarige Zutphenaar belandde in de nacht van zaterdag op zondag in de politiecel omdat hij zich een horecagelegenheid aan de Vaaltstraat vervelend had gedragen en weigerde te vertrekken.

Een medewerker van de horecagelegenheid verzocht de man meerdere malen te vertrekken. De bezoeker weigerde dat en bleef binnen. De gealarmeerde politie kwam vervolgens ter plaatse en heeft de man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De politie maakt proces-verbaal op.

Vrouwen aangehouden voor winkeldiefstal

WARNSVELD –  Zaterdagmiddag heeft de politie twee vrouwen uit Deventer aangehouden voor winkeldiefstal. Ze werden verdacht van diefstal van een behoorlijke hoeveelheid voedingsmiddelen uit een supermarkt aan de Runneboom in Warnsveld.

De vrouwen, 35- en 45 jaar, werden betrapt door het winkelpersoneel. De politie kwam ter plaatse en heeft ze aangehouden. Ze zijn voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. De politie maakt proces-verbaal op.

Klappen bij verkeersruzie

GROENLO – Zaterdagmiddag ontstond er na een aanrijding op de Vredenseweg in Groenlo een conflict tussen twee automobilisten. Beide mannen liepen lichte verwondingen op na een handgemeen.

De voertuigen kwamen door een vooralsnog onbekende oorzaak in botsing. Na de aanrijding ontstond er een handgemeen tussen de beide automobilisten. De 41-jarige man uit de gemeente Enschede en de 54-jarige Doetinchemer liepen tijdens het handgemeen lichte verwondingen op. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval en naar het handgemeen.

Demonstratie rustig verlopen

DOETINCHEM – Zaterdagmiddag werd er in het centrum van Doetinchem gedemonstreerd tegen het geweld in de Gazastrook. Volgens de politie is verliep de demonstratie rustig.

De demonstratie werd gehouden tussen 14:00 en 15:00 uur. Er waren ongeveer driehonderd mensen op de been. De politie heeft geen mensen aangehouden en spreekt van een rustig verloop van de demonstratie.

Snorfietser onderuit

VORDEN – In de nacht van zaterdag op zondag is een 52-jarige snorfietser uit Zutphen gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Zutphenseweg. De man is met een hoofdwond overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde omstreeks 01:20 uur. Getuigen troffen de snorfietser aan op het fietspad naast de Zutphenseweg. De snorfietser reed over de Zutphenseweg richting Warnsveld en is door onbekende oorzaak gevallen. De man is door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval.

Man maakt trammelant bij taxi

DOETINCHEM – In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie een 33-jarige man uit de gemeente Bronckhorst aangehouden. Hij had zich lastig gedragen bij een taxichauffeur en was niet in het bezit van een geldig legitimatiebewijs.

De man was op zoek naar een taxi en zwaaide naar de taxichauffeur. De chauffeur gaf aan dat hij even niet beschikbaar was waarop de man boos werd. De taxichauffeur reed vervolgens naar het taxibedrijf aan de Doctor Huber Noodtstraat. De 33-jarige man kwam vervolgens ook naar het taxibedrijf. Hij gedroeg zich daar zeer vervelend en agressief. Toen de gealarmeerde politie ter plaatse kwam bleek de man te zijn vertrokken. De agenten troffen hem enige tijd later aan op de Amphionstraat. Hij had geen geldig legitimatiebewijs bij zich en werd aangehouden. De politie maakt proces-verbaal op.

Automobiliste gewond bij aanrijding

BEEKBERGEN – Zaterdagmiddag is een 54-jarige vrouw uit Apeldoorn gewond geraakt na een aanrijding tussen twee personenauto’s. Ze is met nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis.

De aanrijding gebeurde omstreeks 18:00 uur. Een 51-jarige automobilist uit Harderwijk reed over de Arnhemseweg richting de Berg en Dalweg. Op de kruising Arnhemseweg/Dorpsstraat zag sloeg hij linksaf de Dorpsstraat in. Een 53-jarige automobiliste uit Apeldoorn reed in tegengestelde richting over de Arnhemseweg. Toen de man linksaf sloeg kwamen de personenauto’s in botsing. Een 54-jarige inzittende van de personenauto van de Apeldoornse automobiliste raakte gewond aan haar nek. Ze is door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Drie mannen aangehouden na vechtpartij

APELDOORN – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag drie mannen aangehouden in verband met een vechtpartij op de Nieuwstraat. Eén van de drie mannen raakte tijdens de vechtpartij gewond.

De vechtpartij vond plaats omstreeks 04:30 uur. Een 26-jarige Apeldoorner sloeg en 26-jarige Deventenaar waardoor de Deventenaar ten val kwam. Na enkele klappen kwam er ook een 30-jarige Apeldoorner bij. Ook hij vocht mee. Agenten zagen de vechtpartij en grepen in. De drie mannen werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De 26-jarige Apeldoorner bleek gewond aan zijn gebit. Ook heeft hij nek- en rugklachten opgelopen als gevolg van de vechtpartij. De 26- en 30-jarige Apeldoorners konden na verhoor weer naar huis. De Deventenaar werd voor verhoor ingesloten. De politie heeft de vechtpartij en de mishandeling in onderzoek.

Jongetje (6) licht gewond bij aanrijding

APELDOORN – Een 6-jarige jongen uit Apeldoorn is zaterdagmorgen licht gewond geraakt na een aanrijding met een personenauto. De jongen werd met een bult op zijn hoofd overgebracht naar het ziekenhuis.

De aanrijding gebeurde omstreeks 10:30 uur. De 6-jarige jongen liep achter een geparkeerde auto en stak vervolgens de Parrelvisserstraat over. Een 46-jarige automobilist uit Apeldoorn kwam vanuit de richting Anklaarseweg en kon een aanrijding niet voorkomen. De jongen kwam door de aanrijding ten val en raakte licht gewond aan zijn hoofd. Hij is door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.