Man gewond door bedrijfsongeval - GelreNieuws.nl

Man gewond door bedrijfsongeval

Geplaatst op 29 januari 2009, om 17:37 uur

Spoed ambulance1EERBEEK – Woensdagmiddag is rond 15:50 uur een 43-jarige medewerker uit Eerbeek gewond geraakt bij een bedrijfsongeval aan de Coldenhovenseweg in Eerbeek. De man werd met letsel aan zijn been door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De man stond tijdens zijn werkzaamheden op een machine toen hij uitgleed en met zijn linker onderbeen langs een scherpe rand kwam. Hierbij werd een ader geraakt waaraan hij in het ziekenhuis behandeld moest worden. De Arbeidsinspectie is in kennis gesteld.

Fietsster gewond na aanrijding

TERWOLDE – Op de Bandijk in Terwolde vond op woensdagmiddag 28 januari omstreeks 14:45 uur een aanrijding plaats tussen een fietsster en een automobilist. De 16-jarige fietsster uit Welsum raakte hierbij gewond.

De 86-jarige automobilist uit Deventer reed over de Bandijk, komende uit de richting Deventer. In een bocht kwam hij door onbekende oorzaak in de berm terecht waarna hij corrigeerde en terug op de weg kwam. Hierbij was hij niet in staat zijn voertuig tot stilstand te brengen en reed de fietsster van achteren aan. De fietsster werd van de weg geslingerd en kwam naast de dijk terecht. Hierbij liep ze zichtbaar hoofdletsel op en een hersenschudding. Ze is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De automobilist is ook de dijk afgereden waar hij via het weiland in de sloot terecht kwam. Hij raakte niet gewond. De politie maakt proces-verbaal op.

Aanhouding voor rijden onder invloed

LAREN (Gld) – Een 23-jarige Lochemmer is donderdagochtend 29 januari bekeurd omdat hij op de Deventerweg in Laren (Gld) met drank op werd aangehouden.

De politie voert zowel overdag als ’s nachts steekproefsgewijs alcoholcontroles uit. Zo werden in de afgelopen nacht in de IJsselstreek weer diverse bestuurders gecontroleerd.
In Laren (Gld) controleerden agenten rond 00:20 uur een beginnend bestuurder. De ademanalyse op straat, een indicatiemiddel, gaf aan dat de man teveel gedronken had. Op het politiebureau blies hij 0.3 promille. Met een boete en een rijverbod heeft hij later lopend zijn weg vervolgd.

Man moet nog 50 dagen zitten

APELDOORN – De politie heeft donderdagochtend 29 januari een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden en ingesloten omdat hij nog een opgelegde straf van 50 dagen hechtenis diende uit te zitten.

De man bleek bij een politiecontrole in Apeldoorn gesignaleerd te staan in het opsporingregister, voor het ondergaan van de straf. Hij werd direct aangehouden en ingesloten.

Passagier mishandelt buschauffeur

APELDOORN – Een 52-jarige buschauffeur is donderdagmorgen in Apeldoorn door een passagier mishandeld. De chauffeur liep enkele verwondingen in zijn gezicht op. Ook zijn bril werd daarbij vernield. Hij  werd door de te hulp geroepen rayonmanager van de busmaatschappij Veolia naar het ziekenhuis vervoerd.

De passagier verliet na het incident de bus, maar kon even later door de politie worden aangehouden. Het betreft een 43-jarige man uit Leeuwarden. Hij werd voor nader onderzoek ingesloten.

Het incident vond plaats bij een halte nabij het Marktplein in Apeldoorn en ontstond toen de passagier vanuit Apeldoorn naar Zwolle wilde reizen, maar had te weinig geldige strippen op zijn strippenkaart. Toen de chauffeur hem aangaf dat de man bij het einde van de bebouwde kom van Apeldoorn de bus moest verlaten, maakte de verdachte zich daarover dermate kwaad, dat hij de chauffeur in zijn gezicht sloeg en daarna de bus verliet.

File na ongeval op A1

APELDOORN – Het verkeer op de snelweg A1 heeft donderdagochtend hinder ondervonden van een een aanrijding ter hoogte van Apeldoorn.

De linkerrijstrook van de baan vanuit Deventer richting Amersfoort werd afgezet. Bij het ongeluk raakte een 25-jarige vrouw uit Deventer bekneld. Zij was passagier in een van de drie auto’s die bij de kop-staartbotsing betrokken waren. De aard van haar letsel is onbekend.

Poging straatroof

APELDOORN – Een 59-jarige vrouw uit Apeldoorn is donderdagmiddag 29 januari op de Regentesselaan in haar woonplaats tijdens het pinnen bedreigd en geprobeerd te beroven van haar pingeld. Het misdrijf mislukte omdat de pinautomaat geen geld uitgaf.

Het incident vond omstreeks 12.00 uur plaats bij de SNS-bank. Terwijl de vrouw stond te pinnen, pakte een onbekende man haar van achteren beet, bedreigde haar en eiste geld. Toen de geld-uitgifte mislukte ging de man er vandoor. De politie zoekt getuigen die iets van het incident hebben gezien en de jongeman met blauwe broek en grijze jas misschien hebben herkend. Zij worden gevraagd te bellen via 0900-8844.

Snelweg wandelaar aangehouden

HATTEM – Donderdagmorgen 29 januari is een 37-jarige man uit Zwolle aangehouden op de A28 bij knooppunt Hattemerbroek. De man liep op de snelweg.

Rond 03:30 uur kwam er bij de politie een melding binnen dat er een man op de snelweg A28 nabij knooppunt Hattemerbroek liep. Agenten die ter plaatse gingen troffen de lopende man aan. Hij negeerde de agenten meerdere malen toen zij hem vroegen om zijn legitimatiebewijs. De man werd aangehouden. Hij heeft proces-verbaal gekregen voor het lopen op de snelweg en het niet tonen van zijn legitimatiebewijs.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com